Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diyemedim, gitme

Sana Gitme Diyemedim ....

Eski 03-20-2008   #1
gülgüzeli

Sana Gitme Diyemedim ....

ben sana aşk dedim!
aşk’ı hakettiğin için…
Bu yangın içimi için için yerken,ben sana aşk dedimSen bana git!!!Ben sana vur dedim kalbimi,Sen bana dur!!!
Ben sana dur diyemedim bak
Kayıp giderken bir yıldız gibi tutamayacağımı nerden bilirdim?Bu kadar soğuk bir vedayı sadece donarak izleyebildim
SessizdimNe diyebilirdim?Gitme desem dinler miydin?Dur desem yanımda,biraz daha kal desem başucumda?Benimle biraz daha Yanar mıydın?
Sahi sen beni sensiz nasıl bıraktın?
Öyle anlamsız bakıyorum şimdi etrafıma,hiç birşeyde gözüm yok artık!Gönlüm de yok…
Bulutlara söyler misin sevgilim seni bana getirsinlerDudaklarımda buluşalım bu gece…Hiç sarılmadıgın gibi sarılAk dudaklarıma gizlice
Söz,söylemem geldiğini kimselereHer gece yağ olurmu gözlerime!!!
Ama istersen biraz daha dur düşün beni hiç bırakıp gitme!!!
Git!!!
Hayır gitme!!!

Böyle boş,böyle kahrolası,böyle kendimle kavgalı bırakıp gitme!!!Gitme işte gitme…

alıntı

Cevap : Sana Gitme Diyemedim ....

Eski 03-20-2008   #2
merve16

vallahi tam süper olmuş yani tam benim şu anki ruh halimi anlatıyor bravo çok teşekkürler

Eski 03-21-2008   #3
gülgüzeli

Okuyan gözlerinize sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com