![]() |
Seyret,Sus Ve Dinle |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Seyret,Sus Ve Dinle![]() ![]() Bir gün bir dağ güneşle birlikte güne uyandı ![]() ![]() pırıl ufukta tam karşısından doğuyor, onunla arasında masmavi bir deniz çarşaf gibi günü karşılıyordu ![]() Dağdedi ki, "Ben ne güzel bir yerdeyim, önüm masmavi bir deniz ve her gün güneş bana gülümseyerek gün başlıyor ![]() Gökyüzünde küme küme bulutlar pamuk yığınlarını andırıyordu ![]() Martılar çoktan uyanmış gökyüzünde dans ediyorlardı ![]() dağ bir de baktı ki, eteklerinde bir minicik fare denize doğru yürüyor ![]() "İiiiiiiiihhhhhh , bu da ne? Bu küçük fare benim manzaramı şimdi neden bozuyor?" Onun oradan bir an önce gitmesini istedi ve şöyle bir titredi ![]() Tepeden aşağıya doğru bir kaç taş hızla yuvarlanmaya başladı ![]() üstüne sıçradı ve oraya yerleşti ![]() Düşen taşlarda ona hiç bir zarar vermedi ![]() güzelliğini seyre ![]() ![]() ![]() Ara ara atlayan zıplayan balıklar denizin duruluğunda küçük halkalar oluşturuyordu ![]() Deniz dağın sıkıntısını anladı ve dağa seslendi: "Neden böyle bir günde bir küçük fare için mutsuzluk oyununa başlıyorsun ki? Bak ben dümdüzken balıklar da benim duruluğumu bozuyorlar ![]() bensiz ben onlarsız olamayız ![]() yaşamak zorunda olanlara kollarını açmalısın ![]() Güneş hiç bulutlara bozuluyormu? Benim ışınlarımı engelliyorlar diye kızıyor mu? Kabul et gerçeği, herşey bir şeylerle bütün aslında ![]() ve güzellik de burada ![]() şey öğretiyor bize; her gün ayrı bir ders veriyor ![]() Sen iyisi mi sadece SEYRET, SUS ve DİNLE ![]() Dağ denize sordu: "SEYRET, SUS ve DİNLE? O da ne demek?" Deniz, "Bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sustuğunda kendinden başkalarının söylediklerini duyabileceksin ![]() ![]() ![]() Dinlediğindeyse onlardan öğrendiklerini uygulama fırsatı bulabileceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ alıntı
![]() |
Cevap : Seyret,Sus Ve Dinle |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Seyret,Sus Ve Dinletek kelimeyle süper olmuş teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seyret,Sus Ve DinleBen teşekkür ederim vakit ayırdığınız için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Seyret,Sus Ve DinleAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Seyret,Sus Ve Dinlegerçekten harikaydı ablacm emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nocomment
|
![]() Cevap : Seyret,Sus Ve Dinletesekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nocomment
|
![]() Cevap : Seyret,Sus Ve Dinleresimlerde çok güzel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |