![]() |
Altınboğa Köyü Andırın Kahramanmaraş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altınboğa Köyü Andırın KahramanmaraşAltınboğa Köyü Andırın Bilgileri - Altınboğa Köyü Hakkında - Altınboğa Köyü Tanıtımı -Altınboğa Köyü Resimleri İlçe: ANDIRIN - İl: KAHRAMANMARAŞ Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Kahramanmaraş Bilgiler Nüfus 132254854 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 46400 Alan Kodu 0344 Yönetim Coğrafi Bölge Akdeniz Bölgesi İl Kahramanmaraş İlçe Andırın Web Sitesi http:/ Altınboğa, Kahramanmaraş ilinin Andırın ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarih Köyün tarihi hakkında bilgi Kültür Köyde Çerkezlerle Türkler birlikte yaşamaktadır ![]() Coğrafya Kahramanmaraş iline 78 km, Andırın ilçesine 8 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, Türkiye'de Akdeniz,İçanadolu ve Güneydoğu'dakİ iklimlerin karışımı görülür ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 132 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır ![]() ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Altyapı Bilgileri Köyde ilköğretim okulu yoktur taşımalı eğitim vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|