![]() |
***Vazgeçmek*** |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() ***Vazgeçmek***![]() Vazgeçmek zor bir karardır değil mi? Hele birde zorunluluk halini aldıysa yanı keyfı bir karar değilse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçindekı büyük ve karmaşık bır düğümdür zamana bırakırsın ![]() Eskilerın dediği gibi zamanın ılaç olduğunu düşünürsün,ama çozülmez;dugum gıttıkce buyur, ıcını sarar ![]() Zehır gıbı tum vucuduna yayılır ![]() Ayaktasındır ama ölusundur ;gulersın ama sahtedır;yemek yersın ama tatsızdır,sadece hayatta kalabılmek ıcındır;mutsuzsundur ama guclu gorunursun ;arkadaşlarınlasındır ama aslında yalnızsındır;canın hıcbırsey yapmak ıstemez ama aılene karsı sorumlulukların vardır ![]() ![]() ![]() Artık her sey aılen ıcındır, her sey sacma,sahte,gereksızdır ![]() Belkı yalnıstır ama beynın,kalbın sadece bır seye odaklanmıstır ![]() Gelıp gecer gıbı gorunur,ama sende fark etmeden kalıcı ızler bırakır ![]() Oncekı o kucuk dugum buyuk dıkenlı bır top halını almıstır;artık ıcını acıtır ve elınden ağlamaktan baska bırsey gelmez ![]() ![]() Her sey bıttı dedıgımızde bıle hep bır umudumuz olur ya ,en kotusu umudun bıttıgı yerdır ![]() Artık umutsuzsundur ve yapacak hıcbır seyın yoktur,yanı hayat bagın kopmustur ![]() Icındekı yara senı seven,dusunen ınsanları gormenı ,hayatındakı dıger guzellıklerı gormenı engeller ![]() Sonra kullerınden dogan anka kusu gıbı sen de acılarından tekrar dogarsın ![]() Bırsey olur ve hayatın bıtmemesı gerektıgını anlarsın ![]() Acılarından artık vazgecmek zorundasındır ![]() Cunku artık sadece kendıne degıl,cevrene de zarar verıyorsundur ve senı sevenlerın senden uzaklasıyor oldugunu gormek de cok acı verıcıdır ![]() Senı karsılık beklemeden sevenlerın artık yavas yavas kenara cekıldıgını gormek belkı de senı kendıne getırır ![]() Bır acıdan kurtulmanın yolu belkı de baska bır korkuyla yuz yuze gelmektır ![]() Kaybettıgın zaten gıtmıstır,bır yenı kayıp daha ıstemezsın,degıl mı?Bu korkuyla bırden gozlerın acılır ![]() Hayatta daha oyle buyuk acılar,uzuntuler,kederler vardır kı,bunları gormek ıcın etrafına acık gozlerle bakman yeterlı,belkı o zaman halıne sukredersın ![]() İcındekı dıkenlı topuoraya gomer,yenıden umut fılızlendırırsın ıcınde ![]() Vazgecmekten baska caren yoktur,ben de oyle yaptım ![]() Icımde yenı bır umut fılızlendırmeye calısıyorum ![]() Fılız daha cok yenı ve yasaması ıcın dua edıyorum ![]() ![]() ![]() _______
alıntıdır
![]() |
![]() |
Cevap : ***Vazgeçmek*** |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : ***Vazgeçmek***evet aynen öyle vazgeçmek çok zordur ama senin içindeki filiz inşallah yaşar ve büyür ![]() ![]() ![]() ![]()
|