![]() |
Anne'nin Gözyaşları... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Anne'nin Gözyaşları...![]() Orta yaşlı kadın, evin içinde telaşlı bir haldeydi ![]() ![]() ![]() Başka şehirde iş bulan oğlu, hem uzak yerde olduğundan hem de izin alamadığından 2 aydır gelememişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın sabahtan hazırlığa başlamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saatler geçip gidiyordu, öğlen olmak üzereydi; “-Gelemiyorsan, bir telefon et bari, ‘anneciğim’ de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuğunu düşündükçe, onunla konuştuğunu düşündükçe yüzü gülüyor, farkında olmadan bir anda neşeleniyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevinmeli miydi? sevinemedi ![]() ![]() Açtı telefonu; -Alo ![]() ![]() -Alo, nasılsın anneciğim? -Sağol yavrum, sen nasılsın? -İyiyim anneciğim ![]() -Ne yapıyorsun, işler nasıl? -Biraz zor oldu ama alıştım, hem bu şehre, hem de işe alıştım ![]() -Öyle mi yavrucuğum ![]() Söylemiyordu işte ne telefonda kutluyordu, ne de gelmiyeceğini söylüyordu ![]() -İzin aldın mı yavrum? -Evet anneciğim, izin aldım ![]() ![]() -Nerden mi, anneler günü için izin almadın mı? -Ha, anneler günü doğru ya ![]() ![]() -Sen sen ![]() ![]() -Ah anneciğim, çok sevdiğim, benim için çok önemli bir bayanı görmeye gideceğimi söyledim ![]() ![]() ![]() Orta yaşlı kadın durakladı, sesine hakim olmaya çalıştı ![]() -Öyle mi, nasıl biriymiş bu? -Anneciğim, emin ol bana, senin daha önce yaptığın yemeklerden daha lezzetlisini, daha önce yaptığın tatlılardan daha tatlısını yapmıştır, beni bekliyor şimdi ![]() -Ben… şey… tamam yavrucuğum ![]() ![]() -Sevdiğine eminim anne, zaten bu ilk iznimi sırf onu görmek için aldım ![]() -Dışardaydı yavrum ![]() ![]() ![]() ![]() -Tamam anne selam söyle, ben de mis gibi kokuların geldiği, dünya da en çok değer verdiğim bir dünya güzüelinin kapısındayım ![]() -Tamam yavrum, söylerim ![]() ![]() ![]() Telefonu kapattı ![]() ![]() ![]() Kapıyı açtığında, boynuna atılan oğlunun “-Canım anneciğim, anneler günün kutlu olsun!” diye bağırması sanki bir rüya sahnesiymiş gibi geldi ![]() ![]() Yazar:Ahmet Ünal ÇAM
![]() |
Cevap : Anne'nin Gözyaşları... |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Anne'nin Gözyaşları...Ana gibi yar olmaz diye boşu boşuna dememişler saolun güzeldi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Anne'nin Gözyaşları... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Anne'nin Gözyaşları...Vakit ayırdığınız için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|