![]() |
Sen ''Hoşgeldin'' Demeye Devam Et ..! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sen ''Hoşgeldin'' Demeye Devam Et ..!![]() ![]() ![]() ßırakayım her şeyi bir başına ![]() ![]() Celiskiler icinde kaybolmak neymis anlasınlar bu diyarlarda ! Kurtul qözlerimden de qideyim ![]() ![]() Yarınsız ufuklara ![]() ![]() Şimdi; sol elimde dünya, saq elimde yalnızlık yer tutar sebepsiz sorularda bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßu şehir aqır qelmeye başladı bana! Taşıyamıyorum yükünü, anlasana! Deniz,kumsal,qemiler el sallar yarınlara ![]() ![]() Uzun zaman sonra qörmek nasip oldu seni doyasıya ![]() ![]() ![]() Aradım da,bulamadım istediqimi! Koştum da,yoruldum ![]() ![]() ßedenim uykuda ![]() ![]() ![]() Düştüm… Ayaqımdaki kan(!) lekesi deqildi canımı acıtan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimler qeldii kimler qecti diyeceksin hayatımdan! Haklı olabilirsin ama unuttuqun bir şey vaaarr!! ßenim hayatımda da, ilk deqilsin ve son olmayacak yalan sevdan ![]() ![]() Hala, bunca laftan sonra; karşımda dikiliyorsun hayret etmiyo deqilim aslında ![]() Zaman zaman dedin ya! Geldik işte yolun sonuna ![]() ![]() Sen hoşgeldin demeye devam et; benden sana koca bir elveda ![]() ![]() alıntı
|