![]() |
Ama sen yanımda olamadıktan sonra..! |
![]() |
![]() |
#1 |
tutsak
|
Ama sen yanımda olamadıktan sonra..!Derdimi anlatsam sana bütün gece Gecenin sonu gibi dertlerim bitiverse Ama sen yanımda olamadıktan sonra Sonsuz bir alacakaranlıktayım her gece Sabahları uyansam o güzel nefesinle Odamda yankılansan o sümbül sesinle Ama sen yanımda olamadıktan sonra Her sabah bir kurt uğulduyor benliğimde Taş alıp yontsam sana benzesin diye Resmini kazısam her sert kabuğun üstüne Ama sen yanımda olamadıktan sonra Bedenim kazıyamayacak kadar yorgun vaziyette Hep o parçayı çalarım seni düşündüğümde Tekrar komutnda defalarca vals ederim seninle Ama sen yanımda olamadıktan sonra Bir büyük deviriyorum Ve hayaletinle vals ediyorum her dinleyişimde Hergün savaştan çıkar gibi gelirdim eve Ve yarlarıma merhem olurdun ellerinle Ama sen yanımda olamadıktan sonra Kan kaybedip kendimden geçiyorum evde Kendi ellerimle beslerdim seni her seferinde Yemeğin tadı oluyordu senin emeğin değdikçe Ama sen yanımda olamadıktan sonra Açlığımı terbiye ediyorum her yemek vaktinde Şiir yazamıyordum çünkü vaktim geçiyor seninle ilgilenmekle Hayalgücümü zorluyordum ama tek sen vardın körelmiş gözlerimde Ama sen yanımda olamadıktan sonra Ben bilebilirim uğruna kaç kalem tükettiğimi bir gecede Zamana çok hızlı geçerdi seninle birlikte Akrep ve yelkovan sevişemezdi bizim gibi bile Ama sen yanımda olamadıktan sonra Hasretime hasret kayıyor her saniye alıntı |
![]() |
![]() |
|