Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gittikten, hatıralarına, sığınıyorum

Sen Gittikten Sonra Hatıralarına Sığınıyorum..!

Eski 03-19-2008   #1
tutsak

Sen Gittikten Sonra Hatıralarına Sığınıyorum..!

Sen gittikten sonra hatıralarına sığınıyorum
Kulaklarımda hala sesin, bitmesini istemediğim şarkı gibi uğulduyor Diğer taraftan gözlerimin içine bakışın dolanıyor beynimin bir taraflarında Ne düşünsem, nereye baksam hep “sen” …

Son gülüşün,
son bakışın,
son sarılışın
ve
son …………
O gün anlamalıydım aslında içime oturan sebepsiz özlemden ilk defa sana bakarken içim acımıştı Yanımdaydın ama içim acıyordu sebepsiz … Sanki bir daha göremeyecektim seni … bu gidişin dönüşü olmayacaktı sanki ama yinede konduramamıştım senle ayrı düşmeyi kalbime … ayrı kalamazdık biz olmazdı bu kalp sensiz

Gittin
Arkanda ıslak bir gül bırakarak tek kelime etmeden gittin …
Ben sadece arkandan baktım
Kal diyemedim bile …

Elimde ne bir adres ne bir telefon sana dair hiçbir şey
Sonsuzluğa gitmiştin sanki
Yaşayamam sanıyordum ilk zamanlar … Alışamam, nefessiz kalırım diyordum bu şehirde … Alışıyormuş insan acıya da sensiz yaşamaya da …

Sonunu getiremediğim hayal meyal hatırlanan güzel anılar var
Bir sahil kenarı … ve sen … dilimizde ise bizim şarkımız … Dalgaların gelip ayağımıza dokunuşuyla başlayan dansımız

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com