Burdur Şiirleri - Burdur İle İlgili Şiirler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Burdur Şiirleri - Burdur İle İlgili ŞiirlerBurdurla ilgili şiirler Burdur şiiri ![]() ![]() Burdur’lu dimlitle pancara şekerŞıralı bağlarla güneşten akar Gül kiraz,gül elma sonsuza bakar İnsan sevgiyle Burdur yanaktan ![]() İbrahim Zeki Burdurlu ![]() ![]() Karamanlı, Yeşilova, AğlasunAltınyayla, Kemer kalmasın mahzun, Bucak’a gelince bir tas ayran sun ![]() ![]() Sen anlarsın benim halimi Burdur, Öpeyim uzat da elini Burdur ![]() Ziya Yüce Oğuz Bey’i haykırıp “Burada dur !” deyince Durdu genç-ihtiyar; Zaten çok yorgundular ![]() Şöyle bir bakıp etrafa Lisan-ı halle konuştular: “Bu diyar başka diyar, Pek güzel havası var ![]() Hele bir kalalım da Görelim neleri var” ![]() ![]() ![]() Osman Oktay Ağlamak gerekirse benim için Ben daha bunu hak etmedim Her şeyinle sen En küçük taşınla, toprağınla Sevdanla içimdesin ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet Nejdet İlgün ![]() ![]() İrfan Akay böyle söyler,Eller derdimiz neyler Biraz gayret gösterirsek Mevlâm elbet güzel eyler ![]() Bu kötü gidişi durdur, Sana yakışmıyor Burdur
|
|
|
|