![]() |
Aşkını Helal Et..! |
![]() |
![]() |
#1 |
rock_alltime
|
![]() Aşkını Helal Et..!![]() AgLadigini gördüm düSümde, Gözyasina uzandim dokunamadim ![]() ![]() ![]() Bi sigara yaktim ikimize, DumaniyLa birLikte seni cektim icime, Son nefeste haykirdim adini, Seni buLamadim ![]() ![]() ![]() Vasiyetimi yaziyorum, Üstüme örttükleri yirtik ceketimi yagmurLara, Cebimdeki son sigarayi asikLara, KaLbimden süzüLen gözyasLarimi sana birakiyorum, ELLerim eLLerini aradi, GözLerim gözLerine hasret ![]() Ayni havayi soLuduguz yerLerde doLastim, izine rastLayamadim ![]() ![]() ![]() Simdi sana son kez yaLvariyorum geL, Hani birakmistin ya beni bi ayaz gecesinde Ben haLa o gecedeyim geL, KokusmusLugumLa ,acLigimLa ,sevdamLa ![]() ![]() ![]() Seni bekLiyorum geL ![]() ![]() ![]() ![]() Yorgun aksamLarda adini kazidim duvarLara, GüLüsünü özLedim ![]() GüLüsünü özLedim gittin ![]() Etrafa nese sacan güLüsünü, beni parcaLayan gidisini özLedim ![]() Simdi öLüm dösegindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() Ve diyorum ki; EL eLe tutustugumuz, HasretLe kavustugumuz günLerin hatirina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aşkını Helal Et..! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Aşkını Helal Et..!çok güzel bi şiir teşekkürler ellerine sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Aşkını Helal Et..!güselmiş ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Aşkını Helal Et..!Tskler arkadaslar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|