![]() |
Antalyada Bulunan Müzik Kursları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Antalyada Bulunan Müzik KurslarıAntalya Müzik Kursları - Antalya Müzik Kursları Adresleri - Antalya İlçeleri Müzik Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KONYAALTI Adı: GÜNEŞ BALE VE MÜZİK KURSU Adresi: MERKEZ ÖĞRETMENEVLERİ MAHALLESİ 460 ![]() Telefon Numarası: 2422290240 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@sanatmerkezi ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MANAVGAT Adı: BURCA MÜZİK EĞİTİM MERKEZİ Adresi: AŞAĞI HİSAR MAHALLESİ 4611 SOKAK NO:20 MANAVGAT/ANTALYA Telefon Numarası: 2427427952 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MANAVGAT Adı: RESİTALİM MÜZİK EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ Adresi: AŞAĞIHİSAR MAHALLESİ 4501 SOK ![]() Telefon Numarası: 2427421805 Faks Numarası: E-mail Adresi: resitalmuzik@hotmail ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: ASYAM MÜZİK KURSU Adresi: YEŞİLBAHÇE MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2423167780 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@asyammuzik ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: HAYAT SANAT BALE VE MÜZİK KURSU Adresi: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2055 SOKAK NO:20 ANTALYA Telefon Numarası: 2423244042 |
![]() |
![]() |
|