|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağabey, bilgileri, eşme, ilköğretim, okulu, uşak |
Ağabey İlköğretim Okulu Bilgileri Eşme Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağabey İlköğretim Okulu Bilgileri Eşme UşakAğabey İlköğretim Okulu Hakkında - Ağabey İlköğretim Okulu Tanıtım - Ağabey İlköğretim Okulu Resimleri - Ağabey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ağabey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyde eğitim ve öğretim faaliyetleri ilk defa 1933 yılında başlamıştır Daha sonra bir okul yaptırılmıştır Bu okula 1960 yılında 3 derslikli bir ek yapılmıştır![]() Bu okul 1984 yılında yanmış ve kullanılmaz hale gelmiştir 1986 yılında ise halen faaliyette bulunan 10 derslikli Ağabey İlköğretim Okulu hizmete açılmıştır![]() Öğrenci sayısı: 2006/2007 öğretim yılında 200 civarındadır Bu öğrenci sayısı her yıl değişiklik göstermektedir Taşımalı gelen öğrenciler bulunmaktadır![]() Öğrenci başarı durumu: Birçok olumsuz faktöre rağmen Ağabey Köyü,OKS sınavlarında önemli liselere öğrenci göndermiş ve bu konuda Eşme köyleri içinde ilk sırada yer almayı başarmıştır Ağabey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eşme Okulun Telefonu: 276 4247517 Okulun Faksı: 276 4247517 Okulun Adresi: Ağabey Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|