|
|
Konu Araçları |
abdülkadir, ahmetler, bilgileri, eşme, ilköğretim, okulu, uşak |
Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu Bilgileri Eşme Uşak |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu Bilgileri Eşme UşakAhmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu İletişim Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu Uşak Eşme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eşme Okulun Telefonu: 276 4145902 Okulun Faksı: 276 4145902 Okulun Adresi: AHMETLER KASABASI Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmetler Abdülkadir Can İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|