|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| banaz, bilgileri, ilköğretim, kozak, okulu, sadık, uşak, şehit |
Şehit Sadık Kozak İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Sadık Kozak İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz UşakŞehit Sadık Kozak İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Sadık Kozak İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Sadık Kozak İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Sadık Kozak İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Sadık Kozak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1997 yılında eğitim öğretime başlamıştır 2010 yılına kadar yatılı olarak eğitim öğretimi sürdürürken 2010 yılından itibaren taşımalı eğitime geçiş yapılmıştır okulumuzda yaklaşık olarak 200 öğrenci mevcudu 13 öğretmen 1 müdür, 1 müdür baş yard ve 2 müdür yard bulunmaktadır Okulumuza ait 1 yatakhane ve 10 dairelik 1 lojman bulunmaktadır Okulumuz Banaza Bağlı Bağkonak Köyü yanında bulunmakta olup ilçe merkezinden ulaşım servislerle yapılmaktadır Şehit Sadık Kozak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Banaz Okulun Telefonu: (0276) 315 1448 Okulun Faksı: Okulun Adresi: İslam Mahallesi Kurtuluş Caddesi Bağkonak Köyü Okulun Web Adresi: http://sehitsadikkozak meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: sehitsadikkozak@gmail comOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İlçe Merkezine : 2 km İl Merkezine : 34 Km Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Sadık Kozak İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|