|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, gürel, hasan, ilköğretim, karahallı, okulu, uşak |
Hasan Gürel İlköğretim Okulu Bilgileri Karahallı Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hasan Gürel İlköğretim Okulu Bilgileri Karahallı UşakHasan Gürel İlköğretim Okulu Hakkında - Hasan Gürel İlköğretim Okulu Tanıtım - Hasan Gürel İlköğretim Okulu Resimleri - Hasan Gürel İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hasan Gürel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Hasan Gürel İlköğretim Okulu Uşak Karahallı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hasan Gürel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hasan Gürel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hasan Gürel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hasan Gürel İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hasan Gürel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Karahallı Okulun Telefonu: 276 5171060 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Dere Mahallesi Alpaslan Sokak No:25 Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hasan Gürel İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|