|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, merkez, nisan, okulu, uşak |
23 Nisan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
23 Nisan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak23 Nisan İlköğretim Okulu Hakkında - 23 Nisan İlköğretim Okulu Tanıtım - 23 Nisan İlköğretim Okulu Resimleri - 23 Nisan İlköğretim Okulu İletişim ![]() 23 Nisan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Ülke düzeyinde; eğitimde bir adım önce, bir adım önde olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir ![]() 23 Nisan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (276) 2233959 Okulun Faksı: (276) 2275003 Okulun Adresi: ÜNALAN MH 3 NİSAN SK NO:6Okulun Web Adresi: http://www 23nisanio k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: usak23nisan@hotmail com Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 23 Nisan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|