Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
banaz, bilgileri, ilköğretim, kızılcasöğüt, okulu, uşak

Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak

Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Hakkında - Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu İletişim

Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Kasabamıza 1926 yılında ilkokul açılmıştır 1964 yılına kadar aynı binada eğitim görülmüş, yalnız bu bina yetersiz geldiği için 1964 yılında bu günkü ilkokulun binası yapılmış ve ilkokul buraya taşınmıştır 1971-1973 yıllarında bu bina da yetersiz gelmiş ve iki derslikli ek bina daha yapılmıştır

1970 yılında Köy Konağı'nda (şimdiki Belediye binası) Ortaokul açıldı 1981-1982 yılında kasabanın Ağulüstü mevkiinde yeni Ortaokul binası (şimdiki Lise Binası ) yapıldı ve okul buraya taşındı 1983-1984 öğretim yılından itibaren İlköğretim Okulu olarak öğretime devam etmektedir

Devlet-vatandaş işbirliği ile yapılan okul bahçemizdeki yeni bina ise 2000-2001 Eğitim-Öğretim yılı ikinci yarısında hizmete girdi

Okulumuz konumu ile, donanımı ile, öğrencisi, öğretmeni ve velisi ile örnek bir okuldur

Bütün paydaşların amacı kaliteli eğitimde sürekli zirvede kalmaktır Okulumuz sosyal etkinlikler yönünden oldukça zengindir Bayramlarımız, okul gecelerimiz, keşkek günümüz, kermesimiz bunlardan bazılarıdır Sportif faaliyetlerde ilçe ve ilimizde sürekli birincilikleri ve dereceleri bulunmaktadır Bunun yanında her yıl bölge yarışlarına katılmaktadır

Kasaba halkı eğitim öğretime çok önem vermektedir Kasabada çok sayıda Yüksek okul ve Üniversite mezunu vardır Çok sayıda Öğretmen, Sağlıkçı, ve diğer sınıflardan memur bulunmaktadır İl ve ilçe deki bütün kurumlarda bir Kızılcasöğütlü memur veya işçi vardır

Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Banaz
Okulun Telefonu: 276 385 85 12
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Kızılcasöğüt Kasabası
Okulun Web Adresi: http://wwwkizilcasogutiok12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kızılcasöğüt İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com