|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, okulu, samatlar, sivaslı, uşak |
Samatlar İlköğretim Okulu Bilgileri Sivaslı Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Samatlar İlköğretim Okulu Bilgileri Sivaslı UşakSamatlar İlköğretim Okulu Hakkında - Samatlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Samatlar İlköğretim Okulu Resimleri - Samatlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Samatlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Samatlar İlköğretim Okulu Uşak Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Samatlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Samatlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Samatlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Samatlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Samatlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sivaslı Okulun Telefonu: 276 6386149 Okulun Faksı: Okulun Adresi: SAMATLAR KÖYÜ Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 753805@meb k12 trOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Samatlar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|