|
|
Konu Araçları |
bedriye, bilgileri, ilköğretim, kadir, merkez, okulu, uysal, uşak |
Bedriye Ve Kadir Uysal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bedriye Ve Kadir Uysal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez UşakBedriye Ve Kadir Uysal İlköğretim Okulu Hakkında - Bedriye Ve Kadir Uysal İlköğretim Okulu Tanıtım - Bedriye Ve Kadir Uysal İlköğretim Okulu Resimleri - Bedriye Ve Kadir Uysal İlköğretim Okulu İletişim Bedriye Ve Kadir Uysal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz İl Özel İdare tarafından yaptırılmış olup;2000 yılında Milli Eğitim Müdürlüğü emrine verilmiştir2000-2001 Eğitim Öğretim yılında 196 Öğrenci ve 10 Şube ile Eğitim Öğretime başlamıştırOkulumuz adını o dönemki Uşak Valisi olan Sayın Kadir Uysal ve eşi Bedriye Uysal'dan almıştırOkumuluz 2003-2004 yılında ikili öğretime geçmiştir Okulumuz bugün itibari ile İlimizin en gözde okullarından biri olarak gösterilmektedir Fiziksel Özellikleri: Okulumuzda bugün itibari ile 15 derslik,1 Fen Tek Lab,1 Bilgi ve Tek Sınıfı,1 Anasınıfı,1 Çok Amaçlı Salon bulunmaktadırAyrıca okulumuzun ön ve arka tarfında öğrencilerimiz için geniş oyun alanları mevcuttur Okulumuz 1 Müdür,1 Müdür Yrd,43 Öğretmen,1065 Öğrenci, 1 Memur ve 2 Hizmetli ile hizmet vermektedir Bedriye Ve Kadir Uysal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (276) 227 73 74 Okulun Faksı: Okulun Adresi: KEMALÖZ MAHALLESİ LALE SOKAK Okulun Web Adresi: http://bedriyevekadiruysalioo64mebk 12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 844749@mebk12tr Okulun Müdürü: İSMET GÜLMEZ Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bedriye Ve Kadir Uysal İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|