|
|
Konu Araçları |
100, bilgileri, çaylı, ilköğretim, muğla, okulu, ortaca, yıl |
Çaylı 100. Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca Muğla |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çaylı 100. Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca MuğlaÇaylı 100 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Çaylı 100 Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Çaylı 100 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Çaylı 100 Yıl İlköğretim Okulu İletişim Çaylı 100 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ : - Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir MİSYONUMUZ : -“Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21 yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ” Çaylı 100 Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ortaca Okulun Telefonu: 252 282 2479 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Milli Egemenlik Cad Çaylı Mah Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İL MERKEZİNE UZAKLIK : 80 km Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 300 TL Çaylı 100 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|