![]() |
Aşkıma İsyan |
![]() |
![]() |
#1 |
ву_вαяαη
|
![]() Aşkıma İsyanİşte ben sensiz geçen bir güne daha merhaba diyorum ![]() Tadı yokki bir somun ekmeğin,suyun, Soluduğum havanın, Tadı bile yok ne şekerin ne tuzun ![]() Yokki sevenim, Ben çiçekleri bile sevemem korkarım dikenlerinden ![]() Ben aşık olmadım,belki oldum göründüm ![]() Yaşamımdaki aşkı, İçemedim ki o duyguyu acımı tatlımı ![]() Sabır, sabır çektikçe ufalanır parçalanır yüreğim ![]() ![]() ![]() Beni bugün benimle bırakın acılarımla, Tükenip giden umutlarımla ![]() Uğraşmayın benimle, Acımayın boş çuvallar gibi atın ![]() Atın ne fark eder ki ![]() ![]() ![]() Vurun be vurun; Birde siz vurun,ne yani vurulmadık yerim mi kaldı? Korkmuyorum ölmekten, Artık ölüm bile bana boş geliyor ![]() İşte ben bunlerı yaşıyorum ![]() İşte ben denizim ![]() Azgın dalgalara kapılmış bir gemi, Yokki yok gidecek hiç bir yeri ![]() Aşkım bu mısraları içimden geldiği gibi yazıyorum Biraz duygusal oldu ama bu gece şairliğim tuttu ![]() Ve ağlıyorum AGLIYORUM ![]() ![]() Seni bilmesemde görmesemde ne fark eder ki ben senın o tertemiz yüreğini seviyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aşkıma İsyan |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Aşkıma İsyanEmeğinize sağlık
|