|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, madenler, muğla, okulu, yatağan |
Madenler İlköğretim Okulu Bilgileri Yatağan Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Madenler İlköğretim Okulu Bilgileri Yatağan MuğlaMadenler İlköğretim Okulu Hakkında - Madenler İlköğretim Okulu Tanıtım - Madenler İlköğretim Okulu Resimleri - Madenler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Madenler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, 1942 yılında eğitim-öğretime açılmış olup, açılış tarihinden bu yana kesintisiz hizmet vermektedir Binanın mülkiyeti Köy Tüzel Kişiliğine aittir Okulumuz 4 binadan oluşmaktadır 2003/2004 eğitim-öğretim yılından itibaren kademeli bir şekilde 6 Sınıflardan başlayarak ikinci kademe eğitim vermeye başlanmış, 8 Sınıflı İlköğretim Okulu olarak ilk mezunlarını 2005/2006 Eğitim-Öğretim yılı sonunda vermiştir okul_082006 yılında okulumuz dershane ihtiyacının giderilmesi için İl Özel İdare tarafından kaynak ayrılmış, ayrılan kaynağın neticesinde okulumuza 1 katlı 4 derslik ve 1 idare odasından oluşan ek bina yapılmıştır Ek binamızın 2007/2008 Eğitim-öğretim yılında hizmete başlamış olup diğer ihtiyacımız olan bilgisayar odası, fen laboratuarı, kütüphane ve iş eğitimi odası gibi bölümlerimizde de hizmet verecek dershanemiz oluşmuştur![]() okul_16 1994-1995 eğitim öğretim yılından itibaren okulumuz bünyesinde anasınıfı eğitimi verilmektedir Okulumuzda halen 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 5 sınıf öğretmeni, 3 branş öğretmeni, 1 sözleşmeli anasınıfı öğretmeni ve diğer okullardan görevlendirilmiş 4 öğretmen çalışmakta, 12 10 2009 tarihi itibariyle nakil gelen ve 1 Sınıf kayıtlarıyla 199 İlköğretim öğrencisi , 21 anasınıfı öğrencisi olmak üzere toplam 220 öğrenci öğrenim görmektedir![]() Madenler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Yatağan Okulun Telefonu: 252 572 24 51 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www madenlerio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: madenlerio@hotmail com Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Madenler İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|