Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, cengiz, ilköğretim, muğla, okulu, ortaca, topel

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca Muğla

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca Muğla

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında - Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tanıtım - Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri - Cengiz Topel İlköğretim Okulu İletişim

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

OKULUN VİZYONU:Okulumuzun, tüm çalışanlarıyla birlikte ülkemizin ve ilimizin ihtiyaç duyduğu öncelikle ülkemizi seven, çevresiyle ve kendisi ile barışık, eğitim alanında kendini iyi yetiştirmiş, bu okulun mezunu olmakla gurur duyan, çalışkan, ahlaklı, iyi insan, iyi vatandaş yetiştiren, yörenin ve ülkenin önde gelen örnek okullarından biri olmaktır

OKULUN MİSYONU:Anayasamızda ve milli eğitim Temel kanunda ifadesini bulan;
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini ve milletini seven, demokrasiye inanmış, insan haklarına ve çevresine saygılı, hoşgörülü, çağın teknolojik bilgileri ile donatılmış, gelişim ve değişime açık, üretken, akılcı, mesleğini seven ve bilgiye ulaşmak için çaba sarf eden bir yandan ülkemizin ve yöremizin ihtiyaç duyduğu iyi yetişmiş kalifiye teknik elemanları yetiştirirken diğer yandan başarılı öğrencileri yüksek öğrenime hazırlayan, tüm yönetici, öğretmen çalışan, veli, öğrenci, mezunları ve çevresiyle diyalogu ilke edinmeyi hedefleyen bir okuluz

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Cengiz Topel İlköğretim Okulu
Okulun Telefonu: 252 282 5013
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: wwwortacacengiztopelk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 716522@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri: İL MERKEZİNE UZAKLIĞI: 80 Km
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 350-600 TL

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com