![]() |
16 Yaşında 7 Çocuğu Oldu! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
16 Yaşında 7 Çocuğu Oldu!Arjantin’de ilk çocuğunu 14 yaşında dünyaya getiren genç kız, bir yıl sonra üçüz doğurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamela’nın ve üçüzlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi ![]() Olay karşısında şaşkınlık yaşayan doktorlar,Bu kızı korumak için hamileliği önleyici yöntemleri içeren çok güvenli bir program kullanmalıyız” dediler ![]() 16 yaşında olmasına rağmen 7 çocuğu olan Pamela, şu anda annesiyle yaşıyor ![]() ![]() Bu arada, çocukların babasının kim olduğu belli olmazken; okullarda verilen cinsel eğitim mercek altına alındı ![]() Kaynak - NtvMsnbc __________________
![]() |
Cevap : 16 Yaşında 7 Çocuğu Oldu! |
![]() |
![]() |
#2 |
m_r_b
|
![]() Cevap : 16 Yaşında 7 Çocuğu Oldu!:sm_upset:şaştım kaldım resmen ![]() ![]() ![]() ![]() paylaşım için saol
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : 16 Yaşında 7 Çocuğu Oldu!allah yardımcısı olsun valla ne denir ki başka ![]() ![]() teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
shiftless
|
![]() Cevap : 16 Yaşında 7 Çocuğu Oldu!babası belli değil o kızdan ne beklerimki ben yane:sm_upset:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : 16 Yaşında 7 Çocuğu Oldu!hııım allah yardımcısı olsn ne diim
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : 16 Yaşında 7 Çocuğu Oldu!acıdım ama bu kadar bilincsizde olunmaz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
seyito
|
![]() Cevap : 16 Yaşında 7 Çocuğu Oldu!ya bu kadar sorumsuz olunmazki kardeşim şu işe bak sen 16 yaşında 7 çocuk zor valla allah yardımcısı olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : 16 Yaşında 7 Çocuğu Oldu!16 yaşında 7 çocuğu olmasından ziyade üzerinde durulması gereken şey,13 yaşındaki bir çocukla hangi şerefi zayıf insanın ilişkiye girmek isteyeceğidir,bence bunu yapanlar bulunmalıdır önce ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bedirhan05
|
![]() Cevap : 16 Yaşında 7 Çocuğu Oldu!allah kimseyi cahil bırakmasın
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : 16 Yaşında 7 Çocuğu Oldu!Yaradan ders alalım diye sanki bu kızcağızı kurban etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şartları ne imiş kızın acaba merak ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|