|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, azıtepe, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu |
Azıtepe İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azıtepe İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaAzıtepe İlköğretim Okulu Hakkında - Azıtepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Azıtepe İlköğretim Okulu Resimleri - Azıtepe İlköğretim Okulu İletişim ![]() Azıtepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Manisa ilinin Alaşehir ilçesine bağlı bir Azıtepe Köyü'dedir Manisa iline 110 km Alaşehire 23 km uzaklıkta birleştirilmiş sınıflı bir okuldur Yolu asfalt olup köyün yüksekliği 1020 m dir Okulumuz üç derslik ve 4 personelle hizmet vermektedir Toplam öğrenci sayımız 48'dir 1960 yılında devlet tarafından 1 derslikle açılan okulumuza 1989 yılında 2 derslik ilave edilmiştir I Kademe olarak eğitim ve öğretime devam etmektedir Azıtepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Azıtepe Köyü Okulun Web Adresi: http://alasehirazitepe meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 449283@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Azıtepe İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|