|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, gökbel, ilköğretim, manisa, merkez, okulu |
Gökbel İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökbel İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaGökbel İlköğretim Okulu Hakkında - Gökbel İlköğretim Okulu Tanıtım - Gökbel İlköğretim Okulu Resimleri - Gökbel İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gökbel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 29 öğrencisi ve 2 öğretmeniyle eğitime devam etmektedir ![]() ![]() Okulumuzda 2 derslik mevcut olup, 1 -2 -3 sınıflar ve 4 -5 sınıflar birlikte eğitimine devam etmektedir![]() ![]() ![]() Sınıf Öğrenci sayısı 1 sınıf 7 öğrenci2 sınıf 5 öğrenci3 sınıf 6 öğrenci4 sınıf 8 öğrenci5 sınıf 3 öğrenci Gökbel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www gokbel meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: sabriunal45@gmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gökbel İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|