|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ahmetli, alahıdır, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu |
Alahıdır İlköğretim Okulu Bilgileri Ahmetli Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alahıdır İlköğretim Okulu Bilgileri Ahmetli ManisaAlahıdır İlköğretim Okulu Hakkında - Alahıdır İlköğretim Okulu Tanıtım - Alahıdır İlköğretim Okulu Resimleri - Alahıdır İlköğretim Okulu İletişim ![]() Alahıdır İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1950 yılında yapılmış olup, 1950 yılında eğitim öğretime açılmıştır Okulumuzun yeni binasında Eğitim Öğretim faaliyeti 2008-2009 eğitim öğretim yılında başlamıştır Okulumuzun ismi Bulunduğu yerleşim yerinden adını almıştır![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz 3 ana Bloktan oluşmakta A Bloğu 1 kat ve 2 kat B Bloğu 1 kat ve C Bloğu da 1 kattan oluşmaktadırA blokta 1 Öğretmenleı odası, 5 derslik ten oluşmaktadır ![]() B Blokta 3 derslikten oluşmaktadır![]() C Blokta ta ise 1 Müdür odası, 1 Müdür Yardımcısı odası, 1 Anasınıfı ve 1 derslikten oluşmaktadır![]() Alahıdır İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ahmetli Okulun Telefonu: 236 778 74 54 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Alahıdır Köyü Okulun Web Adresi: http://alahidirio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alahıdır İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|