|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, badınca, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu |
Badınca İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badınca İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaBadınca İlköğretim Okulu Hakkında - Badınca İlköğretim Okulu Tanıtım - Badınca İlköğretim Okulu Resimleri - Badınca İlköğretim Okulu İletişim Badınca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Badınca İlköğretim Okulu, Alaşehir ilçesine bağlı Badınca Köyü?nde bulunup ilçe merkezine uzaklığı 4 km?dir Okulumuz bir derslikli olup 1,2,3 Sınıf (Birleştirilmiş sınıflar) bulunmaktadır Okulumuzun binası 1975 yılında inşa edilmiş olup, ayrıca bir lojmanı bulunmaktadır Okulumuzda toplam 23 öğrenci bulunmaktadır Badınca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 667 10 56 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Badınca Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 449271@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Badınca İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|