Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, hacıhaliller, hikmet, ilköğretim, manisa, merkez, okulu, onan, şehit

Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu Hakkında - Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu İletişim

Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1944 yılında tek okul binası olarak köyün meydanında bir binada eğitim öğretime açılmıştır Daha sonra 1951 yılında şimdiki yerine taşınmıştır Buraya bir yığma bina yöntemi ile ilkokul yapılmış yanında lojman inşa edilmiş ve eğitim öğretime devam etmiştir 1998 yılında hayırsever Suphi EGEMEN tarafından okulumuza yeni bir ek bina kazandırılmış olup Orta kademe öğrencilerimiz bu binada eğitim öğretimlerini sürdürmektedirler

Okulumuz A,B,C,D Blok olmak üzere 4 ayrı binadan oluşmaktadır

A Blok :Müdür yardımcısı odası, şehit odamız ve 2,3,4,5/A sınıflarından oluşmaktadır
B Blok : (Daha önceden lojman olarak kullanılmıştır) Müdür odası, öğretmenler odası, mutfak, bilgisayar sınıfı, kütüphane ve 1/A sınıfı bulunmaktadır

C Blok : Orta kademe öğrencilerimizin eğitim gördüğü bu blokta fen laboratuarı ile birlikte ders sınıfı uygulaması yapılmakta olup 4 sınıf bulunmaktadır

Anasınıfımız ayrı bir binadan oluşmakta olup içinde mutfağı tuvaleti ile birlikte 2 oda bir salondan oluşmaktadır Buradaki bir oda arşiv olarak kullanılmaktadır

Okulumuz soba ile ısınmakta olup kalorifer tesisatı bulunmamaktadır A Blok binamız ile ilgili yıkım kararı alınmış olup bu binanın yerine yeni bina yapımı ile ilgili gerekli iş ve işlemler gerçekleştirilmiştir

Okulumuzun ayrıca kömürlük ve depo bölümü bulunmaktadır

Okulumuzda bilgisayar sınıfımızda aktif durumda internet bağlantısı bulunan 17 bilgisayar mevcut olup internet bağlantısı bulunmaktadır Öğrencilerimiz Dyned eğitim programını kullanmaktadırlar Ayrıca öğrencilerimiz MEB internet adreslerine sahiptirler

Müdür odası 1,öğretmenler odası 1,Müdür odası 1,fen laboratuarında 1 ,5/A sınıfında 1 olmak üzere 5 bilgisayarımız daha mevcuttur

Okulumuzda sınıflarımızda aktif olarak kullanılan 5 adet projeksiyon cihazımız bulunmakta olup eğitim öğretimimizde kullanılmaktadır

Okul kitaplığımız olarak B Blokta mevcut bir oda tahsis edilmiş olup 500 kitap bulunmaktadır Öğrencilerimiz bu kitaplardan görevli öğretmen ve öğrenciler nezaretinde istifade etmektedirler
Orta kademe öğrencilerimiz öğretmenlerimiz tarafından SBS hazırlık amacı ile etüt uygulamaları yapılmaktadır

Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 236 696 60 59
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Hacıhaliller Kasabası
Okulun Web Adresi: http://wwwhacihalillershomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 397084@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com