|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, karaoğlanlı, manisa, merkez, okulu |
Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaKaraoğlanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Karaoğlanlı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızın ilkokul eğitimi ilk defa 1927 yılında, bu gün hala ev olarak kullanılan Atatürk Mah Atatürk caddesinde bulunan Recep Karaer’e ait binada başlamıştır O günkü şartlarda ihtiyacı karşılayan bu bina, daha sonra ihtiyacı karşılayamamıştır 1938 yılında köy halkının imece çalışmasıyla, bu günkü yeni binanın yanında bulunan 8 derslikli eski bina yapılmıştır Bu bina 1993 yılına kadar köy halkına hizmet etmiştir![]() 1972 yılında, bu günkü Belediye binasında Karaoğlanlı Orta Okulu açılmıştır Orta Okul 1982 yılına kadar bu binada devam etmiştir Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan bu günkü binasına taşınmıştır![]() Milli Eğitim Bakanlığının aldığı kararla 1983-1984 öğretim yılından itibaren ilk ve ortaokullar birleştirilerek, Karaoğlanlı İlköğretim Okulu adı altında faaliyet göstermeye başlamıştır O tarihten itibaren okulumuz bu yeni binasında eğitime hizmet vermeye devam etmektedir![]() Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 236 2573058 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Atatürk Mahallesi Karaoğlanlı Beldesi Okulun Web Adresi: http://karaoglanli meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 182051@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karaoğlanlı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|