|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ahmetli, bilgileri, gökkaya, ilköğretim, manisa, okulu |
Gökkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Ahmetli Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Ahmetli ManisaGökkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Gökkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Gökkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Gökkaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gökkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1927-1928 Öğretim Yılında öğretime açılarak şu anki eski taş yapı olan ve halen 2 derslik, kütüphane, resim sınıfı olarak da kullanılan ve acil onarım isteyen 4 derslikte Gökkaya İlkokulu eğitim öğretime devam ederken şu anki Sağlık Ocağı binasında 1978-1979 öğretim yılında eğitime açılan Gökkaya Ortaokulu ile Valilik Makamının 24/04/1996 tarih ve 500/2424 sayılı olurları ile birleştirerek 1996-1997 Öğretim yılından itibaren eski ortaokul,eski ilkokul binalarında ilköğretim uygulamasına geçildi 10 Derslik,1 Labaratuvar,1 Anasınıfı, 1 Bilgi Teknolojisi Sınıfı bulunan Gökkaya İlköğretim Okulu yeni binası 1997 Yılında PAGYSA AŞ tarafından yapılmıştır 20 11 1997 Tarihinde yeni bina Manisa Valimiz Sayın Muzaffer ECEMİŞ'in katılımlarıyla hizmete açılmıştır 2007-2008 Öğretim yılı itibariyle Okulumuzda 15 öğretmen görev yapmakta olup, İlçemiz Canbazlı ve Hacıköseli Köylerinden taşınan öğrenciler de dahil olmak üzere 190 öğrenci eğitime devam etmektedir![]() Gökkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ahmetli Okulun Telefonu: (236) 778 70 05 - 778 70 07 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Gökkaya Kasabası Okulun Web Adresi: http://gokkayaio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: gokkayailkogretimokulu@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gökkaya İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|