|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, şahyar |
Şahyar İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şahyar İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaŞahyar İlköğretim Okulu Hakkında - Şahyar İlköğretim Okulu Tanıtım - Şahyar İlköğretim Okulu Resimleri - Şahyar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şahyar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1990 yılında, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmete açılmıştır Üç derslik olarak öğretime başlamıştır Ardından 1991 yılında okulumuza 2 derslik ilavesi yapılmıştır 1990-1991 Eğitim öğretim yılından bu yana 5 derslik olarak eğitim öğretime devam etmektedir![]() Şahyar İlköğretim Okulu ilçemize 10 km uzaklıkta Şahyar Köyü’nde bulunan küçük şirin bir okuldur Okulumuz birleştirilmiş sınıflı bir ilköğretimdir (1-3, 4-5) İsmini köyü ikiye ayıran, köyün ortasından geçen ünlü Şahyar Deresi’nden alan okulumuzun bulunduğu mahallenin adı da Yeni Mahalledir Üç öğretmenden oluşan bir kadromuz vardır![]() Okulumuzda ayrıca okul öncesi sınıfımız mevcuttur 2010/2011 eğitim öğretim yılı itibariyle okulumuzda 1 müdür yetkili öğretmen, 1 sınıf öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni ve toplam 47 öğrenci ile eğitim ve öğretim devam etmektedir Okulumuz 2 565 metrekare alanda, ana binada 2 derslikte ve sobalı olarak çalışmalarını sürdürmektedir Öğrencilerimizin satranç, şiir ve tiyatro çalışmaları vb faaliyetleri bulunmaktadır![]() Şahyar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 665 62 27 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Şahyar Köyü Okulun Web Adresi: http://sahyar meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 449391@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şahyar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|