Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alaşehir, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, şahyar

Şahyar İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şahyar İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

Şahyar İlköğretim Okulu Hakkında - Şahyar İlköğretim Okulu Tanıtım - Şahyar İlköğretim Okulu Resimleri - Şahyar İlköğretim Okulu İletişim

Şahyar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1990 yılında, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmete açılmıştır Üç derslik olarak öğretime başlamıştır Ardından 1991 yılında okulumuza 2 derslik ilavesi yapılmıştır 1990-1991 Eğitim öğretim yılından bu yana 5 derslik olarak eğitim öğretime devam etmektedir

Şahyar İlköğretim Okulu ilçemize 10 km uzaklıkta Şahyar Köyü’nde bulunan küçük şirin bir okuldur Okulumuz birleştirilmiş sınıflı bir ilköğretimdir(1-3, 4-5) İsmini köyü ikiye ayıran, köyün ortasından geçen ünlü Şahyar Deresi’nden alan okulumuzun bulunduğu mahallenin adı da Yeni Mahalledir Üç öğretmenden oluşan bir kadromuz vardır

Okulumuzda ayrıca okul öncesi sınıfımız mevcuttur 2010/2011 eğitim öğretim yılı itibariyle okulumuzda 1 müdür yetkili öğretmen, 1 sınıf öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni ve toplam 47 öğrenci ile eğitim ve öğretim devam etmektedir Okulumuz 2565 metrekare alanda, ana binada 2 derslikte ve sobalı olarak çalışmalarını sürdürmektedir Öğrencilerimizin satranç, şiir ve tiyatro çalışmaları vb faaliyetleri bulunmaktadır

Şahyar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir
Okulun Telefonu: 236 665 62 27
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Şahyar Köyü
Okulun Web Adresi: http://sahyarmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 449391@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Şahyar İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com