|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, karabekir, kazım, manisa, merkez, okulu |
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaKazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Tanıtım - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri - Kazım Karabekir İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kazım Karabekir İlköğretim Okulu, ortaya çıkan ihtiyaç neticesinde çevre okulların eğitim yükünü hafifletmek ve çağdaş eğitim olanaklarını sunmayı amaçlayarak 2004-2005 eğitim-öğretim yılında hizmete giren bir eğitim kurumudur ![]() Okul 5 katlı betonarme bir bina olup toplam 3300 m2 kapalı, 2639 m2 açık kullanım alanına sahiptir Okulda 24 derslik idari ünite, 2 adet Bilgi Teknolojisi Sınıfı, 1 adet Fen ve Teknoloji Laboratuarı bulunmaktadır Okul kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır![]() Okulda eğitim gündüzlü ve karma sistemde yapılmaktadır 2008-2009 öğretim yılında okulumuzda toplam 920 öğrenci öğrenim görmektedir![]() Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236 ) 2396364 Okulun Faksı: (236 ) 2395919 Okulun Adresi: Ahmet Bedevi Mahallesi 559 sokak No 4Okulun Web Adresi: http://www kkarabekir45 meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 963739@meb k12 tr - kazimkarabekir45@hotmail com t rOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|