|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, bilgileri, caberburhan, ilköğretim, köyü, manisa, okulu |
Caberburhan Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Caberburhan Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaCaberburhan Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Caberburhan Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Caberburhan Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Caberburhan Köyü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Caberburhan Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1962 yılında eğitim öğretime başlamıştır 2006/2007 öğretim yılında okul bünyesinde bulunan lojman gerekli onarımlardan geçerek derslik haline getirilmiştir Bu vesile ile derslik sayısı 2 ?ye çıkmıştır Okulumuzda 1,2,3 sınıflar eğitim görmekte olup 57 öğrencimiz mevcuttur Okul bünyesinde 2 adet derslik bulunmaktadır Bu dersliklerin bir tanesinde 1 sınıflar diğer derslikte de 2 ve 3 sınıflar birleştirilmiş sınıf uygulaması kapsamında öğrenim görmektedir Okulumuzda 2 öğretmen görev yapmaktadır Öğrencilerimiz 4 sınıftan itibaren taşımalı eğitim kapsamında Yeşilyurt İlköğretim Okulu' na devam etmektedirler Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 18km dir Caberburhan Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 685 54 12 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Caberburhan Köyü Okulun Web Adresi: http://caberburhan meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 449295@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Caberburhan Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|