|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alaşehir, bilgileri, celal, ilköğretim, manisa, okulu, sayınsoy, şükrü |
![]() |
Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaCelal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Hakkında - Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Resimleri - Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Alaşehir'de avukatlık yapmış, sonradan İstanbul'a yerleşmiş, ölünceye dek orada yaşayan Celal Şükrü Sayınsoy'un vasiyetiyle bıraktığı parayla, 1960 - 1962 yılları arasında yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2010 - 2011 eğitim - öğretim yılı itibariyle okulumuz 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 12 sınıf öğretmeni, 17 branş öğretmeni, 2 anasınıfı öğretmeni ve bir rehber öğretmen ve toplam 724 öğrenci ve 1 yardımcı personeli ile eğitim ve öğretim devam etmektedir ![]() Okulumuz 4595 metrekare alanda, eski binada 6 derslik 1 öğretmenler odası, 1 idareci odası, yeni binada 2 idare odası, 15 derslik ve kaloriferli olarak çalışmalarını sürdürmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim - öğretim normal olarak sürmektedir ![]() ![]() ![]() Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: (236) 653 11 31 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sakarya Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://celalsukrusayinsoy ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 392678@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Celal Şükrü Sayınsoy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|