|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alpaslan, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, salihli |
Alpaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alpaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaAlpaslan İlköğretim Okulu Hakkında - Alpaslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Alpaslan İlköğretim Okulu Resimleri - Alpaslan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Alpaslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun inşaatına 1971 yılında başlanmış 1973 yılında tamamlanarak eğitim öğretime açılmıştır 1971 yılıTürklere Anadolu’nun kapılarının açılmasını sağlayan MALAZGİRT SAVAŞI’NIN 900 YILDÖNÜMÜ’dür![]() Bu savaşın kahramanı ve galibi ALPASLAN’IN adı da okulumuza verilerek ALPASLAN İLKOKULU olarak isimlendirilmiştir ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz iki katlı 2 binadan oluşmaktadır ![]() A Blok zemin katta Müdür Ydr Odası, öğretmenler odası, memur odası, 1 Sınıflar, 4/A sınıfı tuvalet ve lavabo 2 Katında üçüncü sınıflarve 4/B sınıfı ile kızlar tuvaleti bulunmaktadır![]() B Blok bodrum katta Teknoloji tasarım sınıfı, ve arşivler, zemin katta Müdür odası, ana sınıfı, Yabancı Dil, Türkçe ve Matematik Sınıfları tuvalet, 1 Katta Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler 5 Sınıflar, Bilişim Teknolojileri Sınıfı ve tuvaleti bulunmaktadırAlpaslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: (236) 716 16 34 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Güneş Mahallesi 397 sokak No:12 Okulun Web Adresi: http://salihlialpaslanioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 397608@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Alpaslan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|