|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, bilgileri, gümüşçay, ilköğretim, manisa, mehmet, okulu, yalçın, şehit |
Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaGümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Hakkında - Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Tanıtım - Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Resimleri - Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu, Alaşehir ilçesine bağlı Gümüşçay Köyü?nde bulunup ilçe merkezine uzaklığı 15 km?dir Köyümüz, ilçemizin kuzey doğusunda Killik ve Yeşilyurt Kasabaları arasındaki ovalık arazide kurulmuştur Killik'e uzaklığı 3 km, Yeşilyurt'a uzaklığı 3 5 km'dir Köyümüze ulaşım demiryolu ve karayolu ile sağlanmaktadır Demiryolundan ilçeye uzaklık 11 km?dir Okulumuz 2001 yılında yeni binasıyla eğitim öğretime açılmış olup 8 dersliklidir Okulumuzda toplam 166 öğrenci bulunmaktadır![]() Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 695 24 21 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Gümüşçay Köyü Okulun Web Adresi: http://sehitmehmetyalcinio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 436812@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|