|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, barutçuoğlu, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, selehattin, zuhal |
Zuhal Ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zuhal Ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaZuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz; Yeniköy Köyü’nde, Alaşehir ilçemizin 15 km batısında, Salihli-Alaşehir (yeni)karayolunun 2 km güneyinde yer almaktadır Batısında 3 km mesafede Kavaklıdere Kasabası ile 2 km mesafede Örnekköy Köyü, güneyinde ise Kurudere (4 km), Horzumsazdere(7 km) ve Horzumembelli(10 km) Köyleri yer almaktadır![]() Yukarıda adı geçen köylerin tüm öğrencileri, taşımalı ilköğretim uygulaması kapsamında okulumuza taşınmaktadır Ancak, Kurudere Köyü’nün 1-3 sınıf öğrencileri taşınmamaktadır![]() Öğretmen kadromuz her yıl küçük çaplı da olsa değişmektedir 5 sınıf öğretmeni, 1 Türkçe öğretmeni olmak üzere toplam kadrolu öğretmenimiz 6’dir 1 müdür ve 1 müdür yardımcısı olup, kadrolu hizmetlisi bulunmamaktadır![]() Okulumuzun bahçe alanı 11 500 m2’dir Bu alanın 5 000m2’sini oyun alanı, derslikler, uygulama bahçesi vb olarak kullanılmakta; geri kalan kısmı ise bağ olup ,köy muhtarlığı vasıtasıyla kiraya verilmektedir Tek katlı eski binamızı taşımalı öğrencilerimize yemek hizmeti vermede kullanıyoruz Yeni binamızda ise eğitim-öğretim yapmaktayız Burada 12 derslik, 2 idare odası ve 6 adet de muhtelif birim mevcuttur Branş dersliği uygulaması yapılmakta olup; 1 adet kütüphane, 1 adet satranç odası, 1 adet anasınıfı ve 1 adet de BT sınıfı için tahsis edilmiş birimimiz vardır Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 674 81 30 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yeniköy Okulun Web Adresi: http://zuhalselahattinbarutcuogluio m eb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 449366@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Zuhal ve Selehattin Barutçuoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|