|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, erturgut, ihsan, ilköğretim, manisa, okulu, turgutlu |
İhsan Erturgut İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İhsan Erturgut İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisaİhsan Erturgut İlköğretim Okulu Hakkında - İhsan Erturgut İlköğretim Okulu Tanıtım - İhsan Erturgut İlköğretim Okulu Resimleri - İhsan Erturgut İlköğretim Okulu İletişim ![]() İhsan Erturgut İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İhsan Erturgut İlköğretim Okulu'nun üstünde bulunduğu arsa Turgutlu Belediyesinin 14 04 1958 tarih ve 15 nolu kararı ile okul arsası olarak ayrılmıştır![]() Devlet katkısıyla yaptırılan okul binası 23 Nisan 1959 yılında Yedi Eylül ilkulunun devamı olarak 9 öğretmen ve 385 öğrenci ile eğitim-öğretime açılmıştır Daha sonra mahellenin adını alarak BOZKURT İLKÖĞRETİM OKULU olarak faaliyete geçmiştir İlçemiz eşraflarından hayırsever 18 derslikli bir bina yapınca İHSAN ERTURGUT İLKÖĞRETİM OKULU adı altında başlamıştır![]() Okulun doğusunda Karaağaç Yolu , batısında Sart Sokak , kuzeyinde Yaylalıkapı Sokak ve güneyinde Limoncu Sokak bulunmaktadır ![]() Okulun açılışından bu güne kadar okul müdürlüğü görevini yürüten okul Müdürlerinin isimleri sırasıyla şöyledir ![]() 1- Fuat GÜNEŞ 2- Sermet ZÜMBÜLCAN 3- Hüseyin Ertan SUYOLCU 4- Ramis ÖZGEN 5- Murat YURDAKUL 6- Mehmet ÖLMEZ 7- Hüseyin ERBAY ![]() 8-Mustafa BOZDOĞAN Okulumuz iki ayrı binadan oluşmuştur ![]() 1- 32 Dershane 2- Kütüphane 3- 1 Çok amaçlı salon 4- 1 Spor salonu 5- Bilişim Teknolojileri Dersliği 6- Fen ve Teknoloji labaratuvarı 6-7-8 Sınıflarımız derslik sistemine göre eğitim-öğretim görmektedir![]() 1 Kademede 17 öğretmen, 2 kademede 16 öğretmen, 1 müdür , 2 müdüryardımcısı olmak üzere 34 öğretmen kadrosu bulunmaktadır Şu anda 1-5 sınıflar443 öğrenci , 6-7-8 Sınıflarda 307 öğrenci olmak üzere 750 mevcudu vardır ![]() Okulumuz 2007 yılında küçük kızlar hentbol da Türkiye 1 cisi olmuştur 2005 yılından buyana Fen Lisesi -Anadolu Öğretmen Lisesi -Anadolu Lisesi ve Meslek Liselerinin Anadolu bölümlerine artan sayıda öğrenci yerleştirmektdir '2007 yılında 3 öğrencimiz Fen Lisesi ,22 öğrencimiz Anadolu Liselerine yerleşmiştir 2008 yılında 2 Fen lisesi ve 22 öğrencimiz Anadolu liselerine yerleşmiştir 2009 yılında 18 öğrencimiz Anadolu Liselerine yerleşmişlerdi 2010 yılında öğrenci sayımız 777 dir 22 öğrencimiz anadolu liselerine yerleşmiştir![]() İhsan Erturgut İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu Okulun Telefonu: (236)3131107 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Bozkurt Mh Sart Sk No:63![]() Okulun Web Adresi: http://ihsanerturgut meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 262368 @meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İhsan Erturgut İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|