|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çavuşlar, ilköğretim, manisa, okulu, sarıgöl |
Çavuşlar İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çavuşlar İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl ManisaÇavuşlar İlköğretim Okulu Hakkında - Çavuşlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Çavuşlar İlköğretim Okulu Resimleri - Çavuşlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çavuşlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Manisa İli Sarıgöl İlçesi Çavuşlar Köyü'nde eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütmektedir ![]() Okulumuz 1946 yılında eğitim - öğretime açılmıştır ![]() 1969 yılında yaşanan deprem ve sel felâketinden dolayı köyün yerleşim yeri değişmiştir ![]() Ancak okulumuzda eğitim öğretim çalışmaları devam etmiştir Yeni yerleşim yerinde 1980 yılında 2 derslikli okul inşaatı yapılmış olup, 1981 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır Daha sonra köy imkânları ile ek 1 derslik yapılmıştır 1988 yılında ihtiyaç üzerine ilâve 2 derslik daha yapılmıştır![]() 2000-2001 öğretim yılında valilik makamının oluru ile ilköğretim okuluna dönüşmüş ve aynı yıl okulumuzda ana sınıfı da açılmıştır ![]() Ancak derslik yetersizliğinden ikili eğitim yapılmış olup, 2001 Mayıs ayında yapılan protokol sonucunda ek 4 derslik yapılmaya başlanılmış ve 2001-2002 öğretim yılına yeni dersliklerle başlanarak, normal eğitime geçilmiştir ![]() Çavuşlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl Okulun Telefonu: 236 887 62 20Okulun Faksı: Okulun Adresi: ÇAVUŞLAR KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://cavuslario meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: cavuslario@gmail com - 469481@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çavuşlar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|