|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, bilgileri, ilköğretim, manisa, mayıs, okulu |
19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Tanıtım - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri - 19 Mayıs İlköğretim Okulu İletişim ![]() 19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 19 Mayıs İlköğretim Okulu 1954 yılında toplam 263 öğrenci ve 5 öğretmen ile eğitim ve öğretime başlamıştır 1984/1985 eğitim öğretim yılında şu anki binasına geçmiştir![]() 2008/2009 eğitim öğretim yılı itibariyle okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı 5 sınıf öğretmeni, 10 branş öğretmeni, 2 anasınıfı öğretmeni ve 2 özel eğitim öğretmeni ve toplam 460 öğrenci, 21 öğretmen ve 2 yardımcı personel ile eğitim ve öğretim devam etmektedir ![]() Okulumuz 2504 metrekare alanda, ana binada 13 derslikte ve kaloriferli olarak çalışmalarını sürdürmektedir Öğrencilerimizin satranç, izcilik, halk oyunları, spor branşları, şiir ve tiyatro çalışmaları vb faaliyetleri bulunmaktadır![]() Eğitim öğretim normal olarak sürmektedir ![]() 8 yıllık kesintisiz eğitimin başlamasıyla birlikte binamız yetersiz kalmış ve bununla ilgili sıkıntı yaşanmaktadır 2008/2009 Eğitim ve Öğretim yılında yeni anasınıfımız ve Fen ve Teknoloji laboratuarımız hizmete girmiştir![]() 19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: (236) 653 10 81 Okulun Faksı: (236) 654 17 77 Okulun Adresi: Yenice Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:24 Okulun Web Adresi: http://19mayisilkogretim meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: alasehir19mayis@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|