|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ahmet, bilgileri, eylül, ilköğretim, kula, manisa, okulu, sebahat, özmen |
4 Eylül Ahmet Ve Sebahat Özmen İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
4 Eylül Ahmet Ve Sebahat Özmen İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlköğretim Okulu Hakkında - 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlköğretim Okulu Tanıtım - 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlköğretim Okulu Resimleri - 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlköğretim Okulu İletişim ![]() 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1939-1940 yıllarında Kaymakam Fevzi TUGAY, Belediye Başkanı Etem POLAT ve Kula Mensucat Fabrikası Müdürü ve Okul Yaptırma Derneği üyelerince Kula halkından bağış toplanarak parası temin edilmiştir Okulun temeli 1942 yılında Kula Mensucat fabrikasının mühendisi (İtalyan) tarafından atılmıştır 1944 yılında bina tamamlanıp okul açılmıştır 1995 yılında İzmir'de ikamet eden Kulalı iş adamı Ahmet ÖZMEN tarafından okul bahçesine 8 derslik bina yaptırılmış olup, 1995-1996 öğretim yılında İlköğretim Okuluna dönüştürülmüştür 2001-2002 öğretim yılında C Blok hizmete açılmıştır![]() Okulumuz 4 Bloktan ibaret olup 22 Derslik, 1 Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı, 1 Fen ve Teknoloji Laboratuvarı, 1 Kütüphane, taşımalı öğrenciler için 1 Yemekhane ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuz 1 Müdür, 2 Müdür Yardımcısı, 10 Sınıf Öğretmeni, 15 Branş Öğretmeni, 1 Rehber Öğretmen, 1 Anasınıfı öğretmeni ve 2 hizmetli ile 685 öğrencimize hizmet vermektedir 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: (236) 816 16 29 Okulun Faksı: (236) 816 70 73 Okulun Adresi: 4 EYLÜL MAHALLESİ TABDUK EMRE CADDESİ No: 2 Okulun Web Adresi: http://kula4eylul meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 362620@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|