![]() |
Kütahyada Bulunan Özel Dershaneler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kütahyada Bulunan Özel DershanelerKütahya Özel Dershaneler - Kütahya Özel Dershaneler Adresleri - Kütahya İlçeleri Özel Dershaneler Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / ALTINTAŞ Adı: ALTIN BİLGİ DERSHANESİ Adresi: ASKERLİK ŞUBESİ KARŞISI ALTINTAŞ/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2743113578 Faks Numarası: E-mail Adresi: ibrahim_sarioglu58@hotmail ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / DOMANİÇ Adı: DOMANİÇ DERSHANESİ Adresi: CUMHURİYET MAHALLESİ BURSA CADDESİ BİLGE APT ![]() Telefon Numarası: 2746612033 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / EMET Adı: EMET MUTLU EĞİTİM DERSHANESİ Adresi: CUMHURİYET MAHALLESİ TAHSİN İNCE CADDESİ NO:44 EMET/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2744615434 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / GEDİZ Adı: GEDİZ BİLİM FİNAL DERGİSİ DERSHANESİ Adresi: KIZILAY İŞHANI KAT:2 GEDİZ/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2744127290 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: BOĞAZİÇİ ÇÖZÜM DERGİSİ DERSHANESİ Adresi: CUMHURİYET CADDESİ AKDEMİRLER İŞHANI KAT:2-3-4-5-6-7 KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742123750 Faks Numarası: E-mail Adresi: bek@bogazicidershanesi ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: FİNAL DERGİSİ DERSHANESİ Adresi: SERVİ MAHALLESİ İKİBÜLBÜL SOKAK ŞAHAN İŞ HANI KAT:1-2-3-4-5-6 / KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742243502 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: KÜTAHYA PİANALİTİK DERSHANESİ Adresi: ALİ PAŞA MAHALLESİ ZAFER MEYDANI NO:5 KAT:3-4-5-6 KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742125220 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / MERKEZ Adı: SEÇ AÇI DERSHANESİ Adresi: BALIKLI MAHALLESİ ESKİ İTFAİYE CADDESİ NO:16 KÜTAHYA Telefon Numarası: 2742122233 Faks Numarası: E-mail Adresi: kutahya_aci@hotmail ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / SİMAV Adı: GRUP FİNAL DERGİSİ DERSHANESİ Adresi: 4 EYLÜL MAHALLESİ 4 EYLÜL CADDESİ NO:11 KAT:1-2-3 SİMAV/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2745131424 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / SİMAV Adı: SİMAV PİANALİTİK DERSHANESİ Adresi: FATİH MAHALLESİ ESKİ GARAJ CADDESİ NO:28 SİMAV/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2745137766 Faks Numarası: E-mail Adresi: simavpianalitik@hotmail ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / TAVŞANLI Adı: ÖZMAT PİANALİTİK DERSHANESİ Adresi: DURAK MAH ![]() Telefon Numarası: 2746150708 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / TAVŞANLI Adı: TAVŞANLI FİNAL DERGİSİ DERSHANESİ Adresi: DURAK MAH ![]() Telefon Numarası: 2746123003 Faks Numarası: E-mail Adresi: tavsanlifinal@hotmail ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / TAVŞANLI Adı: TAVŞANLI SINAV DERGİSİ DERSHANESİ Adresi: DURAK MAHALLESİ TEYYARE SOKAK NO:2 / KÜTAHYA Telefon Numarası: 2746145629 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KÜTAHYA / TAVŞANLI Adı: TAVŞANLI UĞUR DERSHANESİ Adresi: DURAK MAHALLESİ ŞIHLAR SOKAK NO:9 KAT:ZEMİN-1-2-ÇATI TAVŞANLI/KÜTAHYA Telefon Numarası: 2746153574 |
![]() |
![]() |
|