|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aslanapa, aslıhanlar, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu |
Aslıhanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslıhanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa KütahyaAslıhanlar İlköğretim Okulu Hakkında - Aslıhanlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Aslıhanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Aslıhanlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Aslıhanlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1940 yılında köylüler tarafından yapılıp faaliyete geçirilmiştir Adını köyünün adından almış ve Aslıhanlar İlkokulu olmuştur 1970 yılına kadar eğitim ve öğretimini sürdürmüştür![]() 1970 yılında ilçemizde meydana gelen deprem nedeniyle İsviçre Kızılhaç'ı tarafından şimdiki okul bahçesine yapılan prefabrik 3 derslikli binasına 1970-1971 Öğretim yılında taşınmış olup bu binada eğitim ve öğretimim sürdürülmektedir ![]() 2006 yılında eski ilkokul binası yıkılmıştır Köyümüz Aslanapa ilçesine 25 km uzaklıktadır Aslıhanlar Köyünün nüfusu 410 olup köy halkı geçimini tarım ve hayvancılık ile yapmaktadır Okulumuz 1-2-3 birleştirilmiş sınıf olarak eğitim vermektedir Okulumuzda anasınıfı 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete geçmiştir 2010-2011 eğitim öğretim yılında okul öncesi öğretmeni eş durumundan dolayı 31/12/2010 tarihinde okulumzdaki görevinden ayrılmıştır![]() Aslıhanlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Aslanapa Okulun Telefonu: 274 348 60 35 Okulun Faksı: Okulun Adresi: ASLIHANLAR KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://aslihanlar meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: aslihanlarioo@gmail com Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Aslıhanlar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|