Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, gazi, ilköğretim, kemal, kütahya, merkez, okulu

Gazi Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gazi Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya

Gazi Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Gazi Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Gazi Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi Kemal İlköğretim Okulu İletişim

Gazi Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzda normal, karma,öğretim yapılmaktadır

Okulumuzun amacı, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak,her öğrencimize iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazandırmak , milli ahlak anlayışına uygun olarakyetiştirmek,onları ilgi,istidat ve kabiliyetleri yönünden yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır

Okulumuz 1870 yılında ilk defa Rüştiye Mektebi olarak şimdiki Kütahya Lisesi binasında açılmıştır ve cumhuriyetin ilanı ile de adı Cumhuriyet olarak değiştirilmiştirAtatürk cumhurbaşkanı olunca da Gazi Mustafa Kemal Paşa adını almış bu ad sonradan Gazi Kemal olarak kısaltılmıştırBugünkü binasına 1952 yılında taşınmıştır

1998-1999 öğretim yılında ilköğretim okulu olan okulumuzun bina alanı 550 m , bahçe alanı 889 m olmak üzere toplam 1439 m lik alana sahiptir Okul binası ,eski bina kargir, ek bina betonarme olarak inşa edilmiş olduğundan zamanla çatı kısmında problemleri rtmıştır ilgililerin ve yardımsever iş adamlarının EĞİTİME %100 DESTEK kapsamında yardım ve alakalarını bekliyoruz

Milli eğitim bakanlığının internet ağı projesi kapsamında 24 saat internet ağına bağlıdır Okul ile iletişim kurmek isteyenler gazikemal43@hotmailcom adresinden internet yolu ile gerekli bilgileri alabilir mesaj bırakabilir,ileride yanıtlanmak üzere sorular sorabilirler

Okulumuz bina olarak sadece 8 derslikli olduğundan fazla öğrenci kabul etmemektedir Seçme öğrenci almakta olup öğretim ve eğitimde istenilen verimliliğe ulaşmaktadır Rehberlik faaliyet ve çalışmaların alanı geniş tutularak veli yetiştirme programları uygulanmakta okul aile öğretmen sac ayapı verimli bir şekilde çalışmaktadır

Öğrencilerimizin başarıları her geçen gün artmaktadırBu öğrenim yılında 19 öğrenciden 9'u Anadolu lisesi düzeyinde okullara yerleşmiş olup bunlardan 4 tanesi Anadolu öğretmen lisesine kaydolmuştur

Bu eğitim ve öğretim yılında sosyal faliyet ve spor faaliyetlerinde okulumuz adından söz ettirmekte dirHentbol 1(birinciliğini) ve 23 nisan kompozisyon 1 (birinciliğini) öğrencilerimiz elde etmişlerdir

Okulumuzda 5 sınıf, 5 branş öğretmeni,2 idareci, 2 hizmetli kadrolu olarak görev yapmaktadır Çevre okullardan, değişik branşarda öğretmenler ücretli derslere girmektedir Okulumuzda, Okul gelişim yönetim ekibi,okul-aile birliği kurulmuş olup, Toplam Kalite Yönetimi esasları çerçevesinde "değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" inancı ile sürekli gelişim çalışmalarını sürdürmektedirAyrıca çevredeki resmi ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerimiz sürekli gelişmektedir

Gazi Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (274) 223 62 93
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: saray mhmahvel sk no1
Okulun Web Adresi: http://gki43mebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: gazikemal43@hotmailcom - gazikemalilkogretimokulu43@myn etcom - 393909@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Gazi Kemal İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com