|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aslanapa, bilgileri, haydarlar, ilköğretim, kütahya, okulu |
Haydarlar İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Haydarlar İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa KütahyaHaydarlar İlköğretim Okulu Hakkında - Haydarlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Haydarlar İlköğretim Okulu Resimleri - Haydarlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Haydarlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYON Başarı dolu bir yaşam için gerekli bilgi, beceri ve özgüveni yüksek, bilimsel düşünen, teknoloji kullanmasını bilen, araştırmacı, gelişim, değişim ve yaratıcılık özelliklerine sahip, çalışma ve başarma duygusu yüksek, bulunduğu topluma yön verebilen, insanlarla barışık, dünya ve çevresine uyum sağlayan, ülkesini seven demokratik ve çağdaş insanlar yetiştirmektir ![]() MİSYON Görsel ve deneysel metodolojiyi temel alan; teknolojinin sağladığı olanakları kullanan, kişisel yetenekleri ortaya çıkartan ve geliştiren, çalışma ve başarma hevesini arttıran, bilimi, sanatı, insanı ve doğayı sevdiren eğitim sistemini kurmak Haydarlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Aslanapa Okulun Telefonu: 274 345 81 66 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://haydarlar meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 423985@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Haydarlar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|