|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kıranşeyh, kütahya, merkez, okulu |
Kıranşeyh İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıranşeyh İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaKıranşeyh İlköğretim Okulu Hakkında - Kıranşeyh İlköğretim Okulu Tanıtım - Kıranşeyh İlköğretim Okulu Resimleri - Kıranşeyh İlköğretim Okulu İletişim Kıranşeyh İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kıranşeyh İlköğretim Okulu Kütahya Merkez Kıranşeyh Köyünde taşıma merkezi olan bir ilköğretim okuludur Kıranşeyh İlköğretim Okulu, başta Kıranşeyh Köyü olmak üzere Suluköy, Karsak, Gazelyakup ve Mahmudiye köyleri öğrencilerinin öğrenim gördüğü taşımalı ilköğretim okuludur Okul binamız 2005 yılında eğitim-öğretime açılmıştır Okulumuzda 8 adet derslik bulunmaktadır Okulumuz kalorifer sistemiyle ısıtılmaktadır Okulumuzda müdür, 5 sınıf öğretmeni, 3 branş öğretmeni , 1 anasınıfı ve 1 hizmetli bulunmaktadır Kıranşeyh İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (274) 628 63 20 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kıranşeyh Köyü Okulun Web Adresi: http://kiranseyhioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 455239@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: İLE UZAKLIĞI : 45 Km Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kıranşeyh İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|