Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, emet, günlüce, ilköğretim, kütahya, okulu

Günlüce İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günlüce İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya

Günlüce İlköğretim Okulu Hakkında - Günlüce İlköğretim Okulu Tanıtım - Günlüce İlköğretim Okulu Resimleri - Günlüce İlköğretim Okulu İletişim

Günlüce İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Kasabamızda ilk okul 1936 senesinde açılmıştır Bu okulda eğitim-öğretim faaliyetleri 1952 senesine kadar devam etmiştir Okulun 1962 senesinde heyelan dolayısıyla yıkılması ile geçmiş yıllarda lise olarak kullanılan bina inşa edilmiştir Şimdi ilköğretim Okulu olarak kullanılan okul ise 1984 senesinde yapılmış ve o yıl öğretime açılmıştır Okulumuza, müteakip yıllarda ihtiyaca göre yeni derslikler eklenmiştirOkulumuz 4 binadan oluşmaktaŞu anda 1 anasınıfı,5 ilk kademe ve 7 branş dersliği olmak üzere 13 derslikle eğitim öğretim sürdürülmektedirAyrıca okulumuzda 1 Çok amaçlı salon,1 Kütüphane,1 Arşiv odası,1 yemekhane,1 bilgisayar sınıfı,2 idare odası ve öğretmenler odası mevcuttur
Okulumuzda şu anda taşımalı eğitim suretiyle Yaylayolu Köyü, İkibaşlı Köyü,Dereli Köyü, Eseler Köyü,Işıklı Mahallesi ve Çamlıca Mahallesinden öğrenciler okulumuzda eğitim görmektedir

Günlüce İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emet
Okulun Telefonu: 274 482 5002
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: GÜNLÜCE BELDESİ
Okulun Web Adresi: http://gunluceioomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Günlüce İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com