|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aslanapa, bilgileri, ilköğretim, kütahya, nuhören, okulu |
Nuhören İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nuhören İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa KütahyaNuhören İlköğretim Okulu Hakkında - Nuhören İlköğretim Okulu Tanıtım - Nuhören İlköğretim Okulu Resimleri - Nuhören İlköğretim Okulu İletişim ![]() Nuhören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1944 YILINDA AÇILDI 1986 YILINDA YENİ BİNAYA TAŞINDI![]() OKULUN AMAÇLARI : MİLLİ EĞİTİMİN HEDEFLERİNE ULAŞMAK ÖĞRETİM ŞEKLİ : NORMAL HİZMETE GİRDİĞİ YIL : 1944 OKULUN ÖZELLİKLERİ : BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI İLKÖĞRETİM OKULU C TİPİ 6-7-8 SINIFLAR ASLANAPA İLKÖĞRETİM OKULUNA TAŞINIYOR![]() BİNANIN ÖZELLİKLERİ : TEK KATLI, SOBA İLE ISINIYOR DERSLİK SAYISI :3 İDAİ ODA SAYISI :1 BİLGİSAYAR SAYISI : 8 PRİNTER SAYISI : 2 FOTOKOPİ MAKİNASI :1 Nuhören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Aslanapa Okulun Telefonu: 274 345 82 50 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://nuhoren meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 423708@meb k12 trOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Nuhören İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|