|
|
Konu Araçları |
bilgileri, emet, gürpınar, ilköğretim, kütahya, okulu |
Gürpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gürpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Emet KütahyaGürpınar İlköğretim Okulu Hakkında - Gürpınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Gürpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Gürpınar İlköğretim Okulu İletişim Gürpınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Gürpınar İlköğretim okulu 1955 yılı Ekim ayında tek sınıf AKSE İLKOKULU olarak açılmıştır Okulun ilk öğretmeni Kızılbük Köyünden Ali Osman Fidan'dır Köyün Adı Değişinceye kadar okulun adı aynı kalmıştır 1961 yılında Gürpınar İlkokulu olarak adı değişmiştir Okul açıldığında tek sınıf ve lojmanıyla eğitim ve öğretime başlamıştır 1970 depreminden sonra prefabrik, 1990 yılında da yeni bir bina ilave edilmiştir Okulumuzun adı, eğitim ve öğretimin 8 yıla çıkarılmasıyla GÜRPINAR İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir Okulumuza 2007-2008 eğitim-öğretim yılında Anasınıfı Öğretmeni Atanması dolayısıyla Okul Lojmanı Anasınıfına çevrilmiştir Şuan Okulumuzda kullanılan 3 derslik, bir araç-gereç odası, iki sınıf öğretmeni, bir anasınıfı öğretmeni ve 62 öğrenciyle eğitim ve öğretime devam edilmektedir Gürpınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emet Okulun Telefonu: (274) 473 4011 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://emetgurpinarmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 424440@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gürpınar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|